-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Ahmedabad

Ville bare berolige alle, som har hørt om jordskjelvet i India, at vi har det helt fint! Sentrum for skjelvet var i Gujarat. Vi oppholdt oss da i naboområdet Rajasthan, så vi kjente skjelvet godt. Vi var faktisk i gang med å pakke sekkene våre, for så å reise sørover til Gujarat, da ristingen startet. Hele rommet vårt beveget seg! Vi så ut på gangen, der var folk på vei ned trappene og ut på gaten. Vi fulgte etter. Det varte i ca 4-5 sekund.

Nå er vi faktisk i Ahmedabad. (Tok nattbuss kvelden etter skjelvet) Her har skjelvet medført store skader. Over hundre bygninger rast sammen , og tusenvis av mennesker er døde. Nesten alle butikker (og internett cafeer) i byen er stengt p.g.a. skjelvet.

I kveld reiser vi videre med nattog til Diu. Mange av togene ut fra Ahmedabad er kansellerte, men vårt skal heldigvis gå. Det skal blir godt å komme til strendene på Diu, slappe av og få dette litt på avstand. Det er forresten veldig varmt her; ca. 70 grader, og vi skal enda lengre sør... Herlig!

Torunn & Morten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar