-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Back in "the real India"

Det var hardt å forlate det gode liv i Goa. Og særlig trist var det å ta farvel med Candy m/familie på Amigo. Vi kommer nok til å reise tilbake hit en gang/flere ganger (?)

Vi vendte så nesen nordover og tok nattoget til Mumbai, hvor vi var i 2 dager. Her gikk vi tur på Marine Drive/Chowpatty beach Bilde, spiste Thali på Rajdhani og frukost på Leopold cafe hvor vi så merker (kulehull) etter angrepene før jul. Vi kjøpte også en ekstern hardisk til Mcen, nå trengte vi mer lagringsplass til bildene våre.

Torunn nyter en veldig god Thali på Rajdhani i Mumbai.
Les mer om hva thali er her.

Fra Mumbai tok vi nattog (14,5 timer) til Indore. Vi var stortsett innendørs (logisk nok i Indore?) den ene dagen vi var her, målet var jo Mandu en liten plass ca 3 timer utenfor Indore.

På hotellet vårt i Indore bestillte vi steikte egg og eggerøre... Vi fikk steikte, kokte egg og søt eggerøre med kirsebær og chips. He-he : ) Merkelig synes vi.

2 kommentarer:

 1. Du er heldig som liker thali, enkelte
  steder er det jo det eneste paa menyen!
  Jeg har lik tunika forresten;) Indiska?

  SvarSlett
 2. Jepp, indiska, he-he.
  Liker stort sett Thali. Men det er mye forskjellig, ikke alt er like godt. Men dette var paa en veldig god Thalirestaurant. Luksusthali. :)

  SvarSlett