I kveld (1.juledag) skal vi ha felles julemiddag på gjestehuset.
Candy og Remed disker opp, og har stått med store gryter ute
i hagen/restauranten i dag. (ikke plass på kjøkkenet)
Lurer på hva vi får?
forteller mer senere...
GOD JUL
OPPDATERT 30.12:
Vi fikk veldig god og mye middag 1.juledag. Over 7 retter servert på
en gang! Mye forskjellig, fra grønnsaker og fisk, til diverse kjøtt og dessert:
* Fish mayonnaise - mild fiskerett.
Most fisk som først er kokt med løk, tomat, lime, salt og pepper.
Oppskrift
* Assado de Porco - Portugisisk svinegryte m/ hvitløk, ingefær og milde krydder, kokt langsomt.
* Candys biffgryte - Candys egen oppskrift. Skal prøve å finne ut
mer om denne retten.
* Chicken/Galinha Cafreal - kylling klubber og bryst,
marinert i chilli, hvitløk, ingefær og sitron.
Oppskrift
* Liver in red chilli sauce - tynne skiver lever i rød chillisaus.
* Pulao - risblanding, ris med druer og div krydder.
* Ghobi Caldeen - blomkål i grønn chillisaus.
* Veg-salad - grønnsakssalat.
* Beetroot/cucumber salad - rødbet- og agurksalat.
* Bread.
* Spice cake and fruit custard.
Vil du lese mer om Goamat? Klikk her
Se matkart over India. Klikk her
Og krydder brukt i indisk mat. Klikk her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar