-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Julemiddag

I kveld (1.juledag) skal vi ha felles julemiddag på gjestehuset.

Candy og Remed disker opp, og har stått med store gryter ute
i hagen/restauranten i dag. (ikke plass på kjøkkenet)
Lurer på hva vi får?

forteller mer senere...

GOD JUL

OPPDATERT 30.12:
Vi fikk veldig god og mye middag 1.juledag. Over 7 retter servert på
en gang! Mye forskjellig, fra grønnsaker og fisk, til diverse kjøtt og dessert:

* Fish mayonnaise - mild fiskerett.
Most fisk som først er kokt med løk, tomat, lime, salt og pepper.
Oppskrift

* Assado de Porco - Portugisisk svinegryte m/ hvitløk, ingefær og milde krydder, kokt langsomt.

* Candys biffgryte - Candys egen oppskrift. Skal prøve å finne ut
mer om denne retten.

* Chicken/Galinha Cafreal - kylling klubber og bryst,
marinert i chilli, hvitløk, ingefær og sitron.
Oppskrift

* Liver in red chilli sauce - tynne skiver lever i rød chillisaus.

* Pulao - risblanding, ris med druer og div krydder.

* Ghobi Caldeen - blomkål i grønn chillisaus.

* Veg-salad - grønnsakssalat.

* Beetroot/cucumber salad - rødbet- og agurksalat.

* Bread.

* Spice cake and fruit custard.


Vil du lese mer om Goamat? Klikk her

Se matkart over India. Klikk her

Og krydder brukt i indisk mat. Klikk her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar