-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Anjuna Fleamarket

Hver onsdag er det marked ved Anjuna Beach. Noe som begynte med et lite marked hvor hippiene solgte ting og tang for å kunne være litt lenger i Goa, eller til flybilletten hjem, er nå blitt en stor attraksjon for alle som besøker Goa.


Tibetanere, selgere fra Kashmir, fargerike Gujarati og Rajasthanske damer, gamle og nye hippier, indiske turister, vestlige pakketurister og reisende fra hele verden kommer hit til onsdagsmarkedet i Anjuna. Her finner man alt mulig: Bl.a. bøker, gamle Enfield (motorsykkel), hengekøyer, smykker, rave klær, henna, krydder, sjokoladekake, ostekake og tyrkisk kaffe. Særlig tyrkisk kaffe har blitt en fast stopp for oss. Veldig god. (For de 3 av oss som drikker kaffe...se midterste bilde). Man blir ikke bortskjemt med god kaffe her i India, så det er stadig en jakt etter den beste kaffien.

Fra venstre: Tyrkisk kaffedame, Morten, 2 andre kaffedrikkere, Espen og Mari.

Etter angrepet i Mumbai ble myndighetene litt paranoide/redde, og truet med å stenge Fleamarkedet pga terrorfare... (mange vestlige turister samlet på et sted, desember er høysesong i Goa). Men det er mange som har reist langt for å selge varene sine her, så det er ikke bare å stenge heller. Myndighetene ombestemte seg, heldigvis. Vi rusler rundt her, spiser ostekake, drikker tyrkisk kaffe, kjøper litt klær, ser på solnedgangen og tar kanskje en tur innom Cafe Lilliput etterpå. Så nå er det god goastemning og julepartyene starter snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar