-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Mumbai -Anjuna

I Mumbai spiste vi kjøtt igjen etter å bare ha spist vegetar siden vi kom til India. Vegetarmaten her er veldig god, men vi må innrømme at Chikken Tikka og Seekh kebab smakte veldig godt, og magen hadde godt av å få noe å jobbe med.

Neste mål var Mahabaleshwar, men for at turen ikke skulle bli for lang delte vi opp ved å ta en overnatting i byen Pune. Fra Pune til Mahabaleshwar tok vi lokalbuss, det ristet heftig og det var reine trollstigen-svingene opp til fjellene Western Ghats. Fantastisk natur, med dramatiske høye og bratte fjell. Mahabaleshwar ligger paa 1372 m o.h. så her oppe dro vi fra utsiktspunkt til utsiktspunkt. Det var rett og slett en ubeskrivelig utsikt, så sjekk ut bildene til Morten. (det var ikke internett i M.war, saa vi fikk ikke lagt ut noe da vi var der, men skal legge ut snart) M.war er også kjent for bærene sine, så her koste vi oss med jordbær- og bjørnebærjuice, utsøkt! mmm.

Og nå har vi kommet frem til Anjuna Beach i Goa. Vi er tilbake til Candy m/familie som vi kjenner fra før, var her i 2001 og 2004. Her har Espen (Mortens bror) og Mari vært i en mnd. allerede og vi planlegger å være her i 1-2 mnd. Det skal bli godt å vare i ro en stund nå. Rusle ned på stranden, se og høre boelgene bruse og ligge i hengekøye med en god bok. Vi har også tenkt å gjøre Yoga her nede og ikke minst få ayurvedisk massasje. Det skal nok bli godt for litt reisetrøtte kropper. (merker vi har blitt eldre...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar