-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

AnjunaAnjuna FleamarketOioioioioi, så fett det er i Goa.

Vi er på Anjuna Beach, nord i Goa. Har funnet oss et storfint hotell og vi trives virkelig. det blir lett litt late dager siden det er enormt varmt her, men det er bare noen minutter å gå ned til stranden, så vi klarer oss.

Vi komt hit på mandag, og har reist litt rundt til de andre str

endene i området. Vi leide oss motorsykkel for tre dager (Enfield 350 - vanvittig fet maskin!), så det er veldig enkelt å komme seg rundt. Moro er det også. Heldigvis er ikke trafikken her i Goa i nærheten så ille som i resten av India. Fakta er at vi mistet litt den å-være-i-India-følelsen fullstendig. Det er mye mr laid-back her, lite mas og generellt mye mindre folk og stress en de andre stedene vi har vært i dette landet.


I går (og i forgårs) var vi på strandfest. Skikkelig moro, det. Mye folk

og liv. Og Goa-Trance. Vi var der med noen veldig ålreite nordmenn som vi traff på bussen fra Bombay og som ble boende på samme hotell som oss her på Anjuna. De reiste videre sørover i dag. Men vi har utvekslet e-postadresser slik at jeg kan få kopiere noen motorpsycho-konserter. Digg!

Ellers så har vi opplevd en del morsomt - bl.a. har en gal ku prøv å spise opp boken til Morten på stranden. Ganske irriterende, egentlig. Men det gikk bra med boken - bare noen våte sider.

Men nå må jeg komme meg ut fra dette stedet. Det er ikke air-condition her.

hils alle

Morten & Torunn

Aa, ja. En ting til: Jeg (morten) ser at du (mamma) har gjort et forsøk på å få gjesteboken vår til å funke. Stå på - du klarer det sikkert neste gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar