-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

Reisen er slutt...

Da har vi kommet til slutten på denne 7 mnd. lange turen. Koselig med alle dere som har fulgt med her! Tusen takk for hyggelige meldinger i gjesteboka og på e-post. Vi har prøvd å gi noen innblikk i turen, men det har selvfølgelig også vært så mye mer en det man kan beskrive på denne siden. Når vi reiser i land som India og Nepal ser vi hvor urettferdig og vanskelig livet er for mange, og setter mer pris på hvor godt livet er hjemme i Norge.

Vi har møtt mange forskjellige folk (og dyr) på denne turen. Hyggelige indere, nepalesere og selvsagt også andre reisende. Alt fra hard-core backpackere på 20, til halvhjertede backpackere i 30-årene (som oss selv) og charter eller "independent travelers" i 50-60-årene. Noen reiser 2 uker til Nepal eller Nord-India, andre 3-6 mnd. i Nepal og/eller India, 1 år jorden-rundt-reise, eller som ei dame fra Bergen, som vi møtte i Delhi, 3 år i Asia! "Anything is possible..." Det er et uttrykk vi har lært oss i India, særlig i Goa, i tillegg til "why not?" og "what to do?" (med tilhørende skuldertrekking), og så har vi selvfølgelig den legendariske "same, same, but different..." , som asiatene er veldig til å bruke.

Det har vært en spennende tur, og det har vært godt å være lenge på noen av stedene i stedenfor alltid å hoppe videre fra sted til sted etter noen dager. Favorittstedet er helt klart Goa, hvor vi også fikk mange venner som vi var med over litt lengre tid, men vi likte oss også godt i Mandu (MP, India) og Pokhara (Nepal). Merker at vi liker å ha fjell eller sjø i horisonten. Men nå gleder vi oss til å komme hjem og møte alle kjente i igjen. Ellers gleder vi oss til den friske luften i Norge, rent vann i springen (stort sett...), ha strøm 24 timer i døgnet, den flotte vestlandsnaturen, og ikke minst det å lage og spise middag hjemme i det koselige, lille huset vårt på Nøstet/Nordnes. :)

Vi flyr fra Kathmandu seint fredag kveld (nepalesisk tid), mellomlander i Abu Dhabi (med 12 timer venting der!) og Frankfurt. Er hjemme i Bergen seint lørdag kveld (norsk tid).

Sees snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar