-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

1 uke igjen...

Vaksiner er tatt, billetter og visum i er boks og huset er utleid til 1. mai. Camilla, Richard og tvillingene passer huset til vi kommer hjem. : )

Nå er vi virkelig klare og spente på eventyret som venter.

Morten forbereder seg med siste innkjøp av fotoutstyr, riktige filter og linser er viktig. India har virkelig flotte motiver og fortjener selvfølgelig godt utstyr... Sjekk ut flickr-siden (link til høyre), her har Morten lagt ut bilder fra tidligere turer og endel bilder fra Bergen og Voss. Her vil han også legge ut bilder fra turen underveis.

Som vi har erfart før varierer hastigheten veldig i India (i dataverden som med det meste)... Så vi får bare ta det som det kommer, men tanken med denne reisebloggen er å dele endel av det vi opplever og ser med dere. Vise hva vi synes er så fascinerende med India og hvorfor vi drar tilbake igjen og igjen. Trigge en og annen reisespire kan hende?

Torunn har i kjent stil brukt mye tid på googleearth og googlemap og bygget opp til avreise i lang tid..he-he. Dersom jeg skal prøve å forklare følelsene jeg har nå blir det en miks av: forventning, spenning, frihet, nysgjerrighet, og er det muligens litt nervøsitet jeg kjenner? En god, nervøs og spent følelse...

Håper du følger med oss på reisebrev og bilder. Vi blir glade for å høre fra deg enten på gjesteboken, kommentarer på innleggene våre eller e-post.

Namaste India!

1 kommentar:

  1. Husk å ta med - og bruk - det viktigste verktøy for reiseblogging, nemlig penn og papir.
    Når dere skal være borte såpass lenge som dere skal er det jo lett for at detaljene fort blir visket ut av nye minner, og det er jo detaljene som ofte er spennende.

    Håper dere får en fantastisk tur og gleder meg til å følge med på bloggen og på Flickr.

    SvarSlett